Acreditare

Ing. Dragu Mihai are o experienta de 17 ani in domeniul telecomunicatiilor si de 5 ani in domeniul constructiei si pilotarii dronelor, fiind cel care a introdus si promovat la un nivel profesional serviciile realizate cu UAV-uri in Romania.

Contributiile sale se regasesc atat in aria de research, imbunatatind softuri si proceduri aprobate la nivel international cat si in aria anteprenoriala oferind servicii de precizie si calitate net superioare fata de variantele clasice.

Autoritatea Aeronautica Civila Romana  colaboreaza si sustine activitatea inginerului Dragu Mihai, acordandu-i 'grand father rights' pentru formarea noilor piloti de drone, in calitate de producator.

Cursurile postuniversitare de pedagogie si de formator ce il califica pentru functia de instructor sunt completate de pasiunea si perseverenta cu care abordeaza acest domeniu de nisa.

Astfel, trecerea de la 'need to know' la 'need to share' devine naturala, impartasind cursantilor sai atat cunostintele tehnice si standardele de lucru cat si pasiunea, dorinta de perfectionare.

Partener Greenpeace

Info cursuri

Cursurile se organizeaza la cerere si se adreseaza exclusiv companiilor care implementeaza servicii realizate cu drone profesionale FAE

Inscrie-te acum »