Cursuri de pilotaj drone

Cursurile de pilotat drone UAV se adreseaza exclusiv companiilor care implementeaza servicii realizate cu drone profesionale FAE, care doresc ca personalul angajat sa zboare in siguranta, protejand astfel investitia in drona si pe cei din jur, avand o certificare a aptitudinilor de zbor din partea producatorului de drone autohton FAE.

Activitatea FAE Drones este agreata de Autoritatea Aeronautica Civila Romana care sustine instruirea pilotilor si participa la crearea reglementarilor pe plan local in acord cu normele europene.

Cursurile ofera atat pregatire practica si teoretica, fiind structurate pe module cu grad de specializare din ce in ce mai ridicat.

Dronele de antrenament folosite de cursanti sunt puse la dispozitie de catre FAE Drones. FAE 450 Quad - SHURIKEN este o drona conceputa special pentru activitati de invatare, avand functii suplimentare de control si mentinere in perimetrul de zbor.

 

A1 Curs zbor drona aripa fixa in vizibilitate directa (VLOS)Acest curs de zbor se adreseaza companiilor care doresc sa-si instruiasca personalul, pentru realizarea profesionala si in siguranta a serviciilor realizate din UAV.

 

A2 Curs zbor drona aripa fixa utilizand camera video de la bord (FPV)FPV (First Person View), de asemenea cunoscut sub numele de RPV, sau pur È™i simplu de pilotare video, este o metodă utilizată pentru a controla un vehicul radiocomandat, in acest caz de tip UAV, cu ajutorul imaginilor transmise live pe monitorul de la sol sau ochelari FPV Goggles ori alte sisteme care să permită o adevărată vedere stereoscopică.

 

M1 Curs zbor drona multirotor in vizibilitate directa (VLOS)Acest curs de zbor se adreseaza companiilor care doresc sa-si instruiasca personalul, pentru realizarea profesionala si in siguranta a serviciilor realizate din UAV.

 

M2 Curs de zbor drona multirotor utilizand camera video de lal bord (FPV)FPV (First Person View), de asemenea cunoscut sub numele de RPV, sau pur È™i simplu de pilotare video, este o metodă utilizată pentru a controla un vehicul radiocomandat, in acest caz de tip UAV, cu ajutorul imaginilor transmise live pe monitorul de la sol sau ochelari FPV Goggles ori alte sisteme care să permita o adevărată vedere stereoscopică.

 

AM3 Curs fotografie aeriana din dronaCursul se adreseaza companiilor care prin natura serviciilor desfasurate au nevoie de preluare de imagini inalt calitative din aer si doresc sa-si instruiasca personalul pentru a realiza fotografii aeriene in mod profesional.

 

M4 Curs videografie aeriana din dronaCursul se adreseaza companiilor care prin natura serviciilor desfasurate au nevoie de preluare de imagini video inalt calitative din aer si doresc sa-si instruiasca personalul pentru realizarea in mod profesional a acestora.

 

AM3A Curs utilizarea dronelor in topografie, masuratori cadstrale si geodeziceAcest curs se adreseaza companiilor care doresc sa-si instruiasca personalul deja experimentat in zborul cu UAV, pentru realizarea de lucrari profesionala cu specific topografic.

 

AM3B Utilizarea dronelor in cresterea productivitatii agricoleAcest curs se adreseaza companiilor, asociatiilor agricole sau celor care administreaza domenii forestiere si care doresc sa-si instruiasca personalul deja experimentat in zborul cu UAV, pentru realizarea de lucrari profesionale cu specific agricol si forestier.

 

Partener Greenpeace

Info cursuri

Cursurile se organizeaza la cerere si se adreseaza exclusiv companiilor care implementeaza servicii realizate cu drone profesionale FAE

Inscrie-te acum »


Operare si mentenanta platforma aeriana RPAS ...

Cursuri de pilotare drone - zbor profesional Inscrie-te ...

» detalii

Curs general FPV

Curs general FPV

» detalii

Curs specializat foto

Curs specializat foto

» detalii

Curs specializat video

Curs specializat video

» detalii

Curs specializat topografie

Curs specializat topografie

» detalii

Curs specializat agricultura

Curs specializat agricultura

» detalii

Training drone de racing

Training drone de racing

» detalii