Training drone de racing

Antreneaza-te pentru primul loc in cursele cu drone, dar si pentru zbor freestyle plus alte jocuri distractive!

Participa la sedintele de instruire RACING DRONES propuse de FAE DRONES si vei afla totul despre dronele rapide destinate curselor.

In clip-ul alaturat poti sa urmaresti cum zboara profesorul care te va invata sa pilotezi:

Constructie

Vei primi sfaturile profesionistilor pentru alegerea dronei de racing care ti se potriveste cel mai bine, si vei putea cumpara prin FAE Drones modelul recomandat. Te vom invata tot ce trebuie sa stii despre componentele dronei de racing - poti incepe sa te familiarizezi cu terminologia necesara in pagina Glosar de termeni.

Terenul de joaca

Lectiile se tin in aer liber, fiind conduse de catre persoane cu experienta in domeniul racing-ului de drone. Amenajarea spatiului de instruire cuprinde dotari specifice: porti, marcaje de delimitare a traseului, marcaje luminoase, sageti pentru orientare - in functie de tematica lectiei de zbor.

Training de zbor

Aspectele practice ale pilotarii dronei de racing sunt acoperite in trainingul de zbor, in care vei invata tehnicile necesare pentru a obtine timpi optimi pe traseul de concurs. Experienta instructorilor te va ajuta sa exploatezi la maximum capacitatile tehnice ale dronei si vei fi capabil, in scurt timp, sa atingi nivelul de competitie.

Training depanare, servicii depanare

In plus fata de cunostintele specifice pilotarii dronelor la nivel de competitie locala, instruirea oferita de FAE Drones include cursuri de natura tehnica, avand in vedere ca pilotii ajung frecvent in situatia de a efectua reparatii asupra dronelor de racing. Vei invata sa identifici si sa rezolvi problemele tehnice intervenite in utilizarea dronei tale.

Vanzare echipamente

Esti liber sa vii la cursurile de racing cu drona achizitionata din alte surse. Recomandarea practica pe care ti-o facem este sa achizitionezi drona de racing recomandata de noi, avand astfel avantajul unui stoc local de piese de schimb, in situatia in care drona avariata are nevoie de inlocuire de componente. Comercializam urmatoarele tipuri de produse / echipamente specifice dronelor de competitie:

  • drona model racing
  • acumulatori - furnizam baterii create special pentru utilizarea pe drone de competitie. Acestea ofera mai multa energie desi greutatea lor este redusa prin comparatie cu cele obisnuite
  • sisteme de propulsie (motor+elice)
  • elice - competitiile de drone necesita utilizarea de elice specializate care sa ofere tractiune optima, eficiență maximă și viteză maximă, permițând piloților sa performeze de fiecare data la nivelul lor cel mai bun
  • ochelari FPV realitate virtuala

 

Partener Greenpeace

Info cursuri

Cursurile se organizeaza la cerere si se adreseaza exclusiv companiilor care implementeaza servicii realizate cu drone profesionale FAE

Inscrie-te acum »


Numele si prenumele:

Telefon:

Adresa de email:

Localitate:

Mesaj:

Calculeaza: =

Insert current date